Zomeravond clubontmoeting (ZACO) 2023

De eerste avond van de Zomeravond Club ontmoeting , georganiseerd door NJBB district Midden, was op donderdag 13 april 2023 bij de Nijeboulers in Nijkerk. Met 55 personen een mooie opkomst. De eerste wedstrijd werd buiten gespeeld. In verband met de kou de volgende 2 binnen in de hal. Een uiterst gezellige en mooie avond.

De tweede avond was op donderdag 11 mei 2023 bij de Les Cailloux in Zeist. Met 66 personen een mooie opkomst.

De derde avond was op donderdag 1 juni 2023 bij de Les Sabots in Veenendaal. Met 46 personen viel de opkomst een beetje tegen.

De vierde avond was op donderdag 22 juni 2023 bij de Les Taxateurs in Culemborg. Met 39 personen viel de opkomst tegen, waarschijnlijk door de afstand en het slechte weer.

De vijfde avond was op donderdag 6 juli 2023 bij de Randenbroek in Amerfoort. Met 58 personen een mooie opkomst.

De slotavond was op donderdag 20 juli 2023 bij de de Gooiers in Loosdrecht. Met 62 personen een mooie opkomst.

Op de slotavond werden de laatste prijzen uitgereikt.

De winnaar van de wedstrijden van deze avond was Inge Gijsberti van de Nijeboulers. Inge van harte gefeliciteerd.
De winnaar van het persoonlijke klassement over alle 6 wedstrijden was Erik van den Broek van Les Taxateurs. Erik van harte gefeliciteerd.
De winnaar van het Clubklassement, de vereniging dir over alle wedstrijden de meeste punten behaalde, was het team van “de Nijeboulers”. Van harte gefeliciteerd. We zijn er trots op dat we steeds weer met een mooie constante ploeg op deze avonden aanwezig waren.

Hieronder via de link de einduitslag , dan eerst de foto’s van de slotavond en daaronder van de eerste avond bij onze verening.
Wedstrijdleiding Angelique Wilderbeek en Guilaume Spierings. (NJBB district Midden)
Foto’s Marinus Regelink. Foto clubwinnaars: Jac Verheul.

Uitslagen

Foto's