Regionale

Competities

De NJBB organiseert jaarlijks landelijke en regionale competities. Tot de landelijke competities behoren de NPC en de Nationale kampioenschappen. De regionale competities worden georganiseerd door District Midden van de NJBB. In deze competities ontmoeten de verenigingen uit dit district elkaar.

Nationale Petanque Competitie NPC

Wij nemen met meerdere teams van ten minste 6 personen deel aan de landelijke competitie voor clubteams: de NPC. De NPC is verdeeld in meerdere klassen, niveaus, met promotie en degradatie mogelijkheid. Je speelt daardoor meestal tegen teams van ongeveer je eigen niveau. De laagste klassen spelen vooral regionaal, zodat de reisafstanden beperkt blijven. Maar op het hoogste niveau, de Hoofdklasse, speelt men landelijk.

Regionale Competities

De regionale competities worden georganiseerd door District Midden van de NJBB. Deze worden zowel in de winter als in de zomer georganiseerd. Er zijn competities voor doublette en voor triplette teams.

Informatie

Wil je meer weten over competities of wil je misschien wel een team vormen om hier aan deel te nemen, neem dan contact op met de sportcommissie. Tijdens de aanmeldingsperioden is ook informatie te vinden op de publicatieborden in de kantine.

Aanmelden

Teams melden zich aan bij onze sportcommissie. De sportcommissie geeft de teams als deelnemer op bij de NJBB.