informatie

Vereniging

Jeu de Boulesvereniging ‘De NijeBoulers’ is sinds haar oprichting in 1993 niet meer weg te denken uit de Nijkerkse sportwereld. Met ongeveer 150 leden is de Nijeboulers een middelgrote vereniging binnen de Jeu de Boules sport in Nederland. Zowel jongeren als ouderen, dames en heren mogen we tot onze trouwe leden rekenen. Velen van hen zijn wekelijks op een van de 44 banen te vinden. Daarnaast zijn zij veelal ook als vrijwilliger actief en daar zijn we trots op. Geen vrijwilligers, geen vereniging.

Een deel van de leden speelt wekelijks onderlinge partijen, de zogenaamde ‘Hussel’. Door loting worden teams samengesteld die in een gezellige en sportieve sfeer strijden om de winst. Anderen doen naast de interne speelmomenten mee aan regionale competities en toernooien.

Jeu de Boules bij onze vereniging staat niet alleen voor gezond sporten, maar staat ook voor gezelligheid en ontspanning. Speciale activiteiten als het Sinterklaasfeest, de oliebollen en de barbecue worden gecombineerd met interne toernooien met een feestelijk randje.