over

Clubkleding

Het dragen van clubkleding is alleen verplicht bij door de NJBB georganiseerde competitiewedstrijden. De kleding is voorzien van ons clublogo en naam van de eigenaar.
Maar speel je een keer een toernooi bij een andere vereniging, dan wil je toch je club vertegenwoordigen?

‘De kleding wordt geleverd door:

Bee-visible
Tijselingstraat 2
3861 RP Nijkerk

mail: info@bee-visible.com
Web: https://www.bee-visible.com/

Weet je de maat en weet je precies wat je hebben wilt, dan kun je de kleding ook bestellen op www.club-store.nl door hier te klikken

Boules

Voor je eerste kennismaking met onze vereniging en de Jeu de Boules Sport liggen de boules al op je te wachten. Je hoeft zelf dus nog geen boules te hebben. Word je lid van onze vereniging dan zijn goede wedstrijdboules noodzakelijk. Je boules moeten passen bij de grootte van je handen. Kleine handen betekent kleine boules, grote handen betekent grote boules. Wedstrijdboules zijn daarom in verschillende maten te koop. Van 71- tot 80 mm doorsnede.

Ook het gewicht van de boules moet bij je passen. Voor de een is een lichte boule prettiger, voor een ander een zwaardere boule. De gewichten van een boule variëren tussen 650- en 800 gram. Advies over het kopen van de juiste boules krijg je eenvoudig op: https://www.obut.com/nl/productadvisor/

Om mee te mogen doen aan nationale- en internationale competities en toernooien moeten je boules voorzien zijn van een merknaam, nummer en de doorsnede maat.

Wat heb je nog meer nodig?