Open Dag 6 mei 2023

Onder veel belangstelling en met applaus heeft zaterdag 6 mei wethouder voor Sport in Nijkerk, mevr Audry Rohen door het werpen van de eerste boule onze open dag geopend.
Op deze gezellige middag met heel mooi weer konden de bezoekers kennis maken met onze vereniging en onze mooie sport. Er was uitleg, er waren demonstraties en men kon vrij meespelen met onze leden en zo de eerste ervaringen opdoen.

De voorzitter Cor Molenaar benoemde in zijn welkom het Jeu de boule als een mooie plek om elkaar voor ontspanning te kunnen ontmoeten maar, als je wilt, ook voor de sport. Ook de wethouder refereerde aan haar eigen jeugd boulen en vond het heel leuk om bij een echte Jeu de bouleclub te mogen zijn en daar de eerste bal te mogen gooien. Zij heeft daarna nog een mooi partijtje kunnen meespelen en zo te zien er erg van genoten.

Ook de andere bezoekers hebben kunnen genieten van een partijtje boulen met onze leden. Dat dit een spel en sport is voor jong en oud was ook te merken aan de uiteenlopende leeftijd van de bezoekers.

Ondanks de TV-concurrentie van de kroningsdag in Engeland mochten we toch weer vele belangstellenden verwelkomen en een aantal aantal nieuwe leden inschrijven. Het aantal leden is daarmee weer tot boven de 150 gestegen.

Hieronder enkele foto’s van deze middag.