kopfoto

Wie zijn wij

Wij zijn een Jeu de Boulesvereniging in Nijkerk en beschikken over zowel binnen- als buitenbanen. Daardoor kunnen we bij elk weersgesteldheid onze sport of spel beoefenen.

 

Onze doelstelling is om een ieder, op zijn of haar niveau, met plezier het Jeu de Boules-spel of -sport te laten beoefenen.

Zo beschikken we over recreantengroepen, maar ook over wedstrijdspelers.

Wij zijn aangesloten bij de overkoepelende landelijke organisatie de NJBB. Ieder lid wordt aangemeld en krijgt een licentie.
Er wordt onderscheid gemaakt tussen Jeugdleden en Volwassenen.

 

Binnen onze vereniging komen zowel recreanten als wedstrijdspelers aan bod. 

De recreanten spelen vooral op de oefendag [clubdagen] en op interne toernooien en wedstrijden.

De wedstrijdspelers spelen ook op de landelijke toernooien, waar ook deelnemers van andere verenigingen mogen deelnemen, en in diverse competities van de NJBB Disctrict Midden.

 

Maar wij staan ook open voor gasten, introducees en voor tijdelijke leden.

Bent u lid van een andere vereniging, wilt u meekomen met een ander lid van onze vereniging, heeft u gewoon belangstelling of wilt u nader kennis maken? Aarzel dan niet en kom langs op de clubtijden, meldt u zich bij de bar en maak kennis met de mensen en het spel Jeu de Boules.

Bent u in de zomermaanden voor langere tijd op een camping dan kunnen wij u voor de zomerperiode ook een tijdelijk lidmaatschap aanbieden en kunt u aan alle activiteiten van de leden meedoen.


Verder organiseren de leden diverse gezellige avonden, bijvoorbeeld een kaartavond of een bingoavond.

 

Voor derden is er de mogelijkheid gebruik te maken van onze faciliteiten in de vorm van een Boule-Clinique. Zie hiervoor de pagina: Boule-Clinique.

 

Omdat wij een vereniging zijn wordt al het werk, voor zover technisch mogelijk, door vrijwilligers gedaan. Elders op deze site vindt u een beschrijving van alle groepen vrijwilligers, actief in onze vereniging.

 

Daarom zijn we trots op onze vereniging, de goede sfeer, de bijdragen van alle vrijwilligers aan de organisatie en vooral ook daardoor, de gezonde financiële situatie.