kopfoto

Bereikbaarheid

 

Contactgegevens: 

 

Postadres:De Nijeboulers in Nijkerk

Jeu de Boulesvereniging "De NijeBoulers"

Postbus 309

3860AH Nijkerk

 

Let op: wij hebben bij onze accomodatie geen brievenbus voor postbezorging. Daarom altijd het bovenstaande postadres gebruiken.

 

Bezoekadres en tevens het adres van het Boulodrome:

Watergoorweg 48a

3861 MA Nijkerk

 

Telefoon: 033-245 0207 [tijdens openingstijden]

Bank:  NL83 RABO 0377 8224 85

Kamer van Koophandel nr:   40104801

NJBB  Lidnummer: 8024

   

Route:

U bereikt ons via de N301, Ambachtsstraat, afslag Watergoorweg richting het centrum, dan 2e weg rechts en deze tussen de sportvelden door helemaal uitrijden [zie rode lijn]

 

 

Parkeren:
Wij beschikken over een eigen parkeerterrein achter ons toegangshek.

 

 

Gebruik van navigatiemiddelen:

Sommige navigatiemiddelen weten ons adres niet goed te vinden. 

Voor GPS gebruikers: ons toegangshek met de coördinaten: 52.22661, 5.47274

 

 

 

E-mailadressen: 

Bestuur en vereniging:        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdzaken:                  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  [aanmeldingen zoveel mogelijk via aanmeldingsformulier On-tip]

Sportcommissie:                 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Berichten voor de website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ledenadministratie:             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene informatie:          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boule-clinics en Verhuur:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Privacy Verklaring voor onze bezoekers en overige contacten.

Uw persoonsgegevens worden door ons zorgvuldig beheerd en beschermd overeenkomstig de eisen van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG)

Zo versterekken wij aan derden geen gegevens van u anders dan nodig is voor het uitvoeren van een overeenkomst met u of op basis van wettelijke verplichtingen.

Voor de volledige verklaring kunt u dit document downloaden.